MWC (MOBİL DÜNYA KONGRESİ) 2020'DE TANITILACAK FAKAT İPTAL OLDUĞU İÇİN TANITILAMAYAN TELEFONLAR

Samsung Galaxy S11

Samsung, yeni Galaxy S serisini her zaman yılın başında piyasaya sürüyor ve genellikle tanıtım için Mobil Dünya Kongresi’nin hemen öncesi tercih ediliyor. Samsung Galaxy S11 serisinin etkinlikten hemen önce düzenlenen Unpacked sırasında tanıtılması muhtemel. Henüz Galaxy S11 hakkında fazla fikir sahibi değiliz, ancak söylentiler 108 MP kameraya sahip bir cihaza işaret ediyor.

Samsung Galaxy A Serisi

Galaxy A serisi, daha çok ortaya seviyeye hitap eden cihazlardan oluşuyor. Şu an için hangi modellerin geleceği konusunda net bir bilgi yok. Samsung Galaxy A50 ve Samsung Galaxy A30 cihazları geçtiğimiz yıl aynı etkinlikte tanıtılmıştı.
Bununla birlikte, Galaxy A51 ve A71 kısa süre önce Vietnam’da tanıtılmıştı. Samsung, MWC’de A11, A31 ve A41 gibi modelleri tanıtacaktı. 

Samsung Galaxy Fold 2

Samsung Galaxy Fold 2’ye ait resimler de dahil olmak üzere çeşitli sızıntılar ortaya çıkmıştı. Cihaz hakkında kesinleşen net bilgi yok fakat fuarda tanıtılması muhtemel. 

Huawei Mate Xs

Huawei’nin katlanabilir telefonu Mate X, MWC 2019’da piyasaya sürüldü ve halefinin MWC 2020’de tanıtılacağı haberleri duyulmuştu. Yeni Mate Xs ile birlikte büyük değişiklik beklentileri bulunmuyor, ancak mevcut özelliklerin yükseltilmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi 10


Xiaomi, son zamanlarda batı pazarına daha fazla yönelmeye başlamış durumda. Üretici, 5G ile donatılmış cep telefonlarını 2020 yılında piyasaya süreceğini doğrulamıştı. Bununla birlikte firma, Mi Note 10 ile birlikte üst düzey pazarda hamleler yapmıştı. Şubat ayındaki etkinlikte Xiaomi Mi 10 isimli telefonun tanıtılacaktı.

Oppo Find X2

Oppo Find X’in halefi, 2020’nin başlarında gelecek ve MWC 2020'de tanıtılacaktı.
Sormak istediğiniz şeyleri yorum kısmından sorabilirsiniz. Hoşçakalın ve #evdekalın.

Yorumlar