KARANTİNADA İZLENEBİLECEK EN GÜZEL NETFLİX DİZİLERİ [İNDİRME VE İZLEME LİNKLİ]

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün sizlere benim izlediğim ve çok hoşuma giden dizileri önereceğim. İMDb puanlarına tıklayarak İMDb'nin sitesinde o diziyi görebilirsiniz. Hazırsanız başlayalım.



1. La Casa De Papel (İMDb 8,4)(4 Sezon)

Listemizin ilk sırasındaki diziyi muhtemelen bu yazıyı okuyan herkes izlemiştir. Fakat izlemeyenler belki olabilir diye yinede paylaşıyorum.

La Casa De Papel veya diğer adıyla Money Heist bir adamın bir çete kurarak İspanyol Kraliyet Darphanesine girip para basmasını anlatıyor. Çetede ki her bir üyenin ismi bir şehir ismi, başlarında ki adam ise Profesör... Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan bu diziyi mutlaka izlemelisiniz.


2. The End Of The F*****g World (İMDb 8,1)(2 Sezon)

TEOTFW olarak kısaltılan bu dizimiz ise psikopat bir lise öğrencisinin bir kız ile evden kaçıp o kızı öldürmeye çalışmasını anlatıyor. Dizi 2 sezon bazı diziler gibi para için uzatılıp tadı kaçırılmamış tadında bırakılmış. Her bölüm ise 20 dakika gibi kısa bir sürede.


3. 13 Reasons Why (İmdb 7.8) (3 Sezon) *4.Sezon 5 Haziran'da Çıkacak*

Gelelim benim favori dizilerimden olan 13 Reasons Why'a... Hannah Baker intihar ediyor ama neden? Cevaplar arkasında bıraktığı 13 kasette gizli, her bir kaset onun ölümüne sebebiyet veren bir kişinin yaptıklarını anlatıyor. 2. sezon biraz sıkıyor fakat sabrederseniz 3. sezon tekrar muazzam bir  şekilde dönüyor.


4. Elite (İMDb 7,6)(3 Sezon)

Elite dizisi de sevdiğim dizilerden birisi. Samuel, Nadia ve Christian okulları yıkıldıktan sonra onlara verilen burs ile Las Encias'a girerler. Sene sonunda en başarılı öğrenciye kuş şeklinde taştan bir ödül verilir. Fakat gecenin ilerleyen saatlerinde bu ödül ile birisi öldürülür. Dizi bu şekilde başlar. Dizi okulun başına döner ve olan her şeyi size gösterir. Sezon finalinde ise kimin öldürdüğü ortaya çıkar.


5. Atiye (İMDb 7,6)(1 Sezon)

İngilizce ismiyle The Gift dizisi bir türk dizisi, başrol ise Beren Saat. Bu dizide Atiye (Beren Saat) çocukluğundan beri çizdiği bir sembolün geçen gece Göbeklitepe'de bulunduğunu keşfeder. Arabaya atladığı gibi Göbeklitepe'ye gider ve macera'da burada başlar.


6. I Am Not Okay With This (İMDb 7,6)(1 Sezon)

Daha yenilerde çıkan bu dizinin yönetmeni Jonathan Entwistle yani TEOTFW'ün yönetmeni ile aynı kişi TEOTFW'ün bitmesine üzülenler varsa bu dizi onları hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Aynı zamanda Stranger Things'in yapımcısıyla aynı. Dizide doğaüstü güçlerini keşfeden bir kız onlarla başa çıkmaya çalışıyor.


7. Greenhouse Academy (İMDb 7,0)(4 Sezon)

Annesini yakın zamanda kaybeden Alex üst düzey eğitim verilen okulun basketbol takımına girmeye çalışıyor, bu sayede okula girebilecektir. Ablası ise o okulda ki çocukların beyinlerinin yıkandığını düşünüyor. Sınav günü kardeşini okula buraktığı sırada annesinin de o okulda okuduğunu öğreniyor. Bunun üzerine okula girmek istiyor ve akabinde de giriyor. Fakat sıkıntı şu şekilde okulda iki düşman takım var kartallar ve kuzgunlar. Kartallar spor ile uğraşırken Kuzgunlar ise okulun zeki tayfası ve bunlar devamlı düşmanlık içerisinde... Alex basketbol ile girdiği için Kartallar'da ablası ise Kuzgunlarda. Bakalım okulda dönen entrikalarda ve du düşmanlık içerisinde abla-kardeş birbirinden kopacak mı?


Benim size önerebileceğim diziler şimdilik bu kadar kırık link veya başka sorularınız için yorumlar kısmını kullanabilirsiniz.

Yorumlar